Cursusvoorwaarden

Voor alle cursussen geldt:
De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Betaling van het cursusgeld vóór aanvang van de cursus per bank. Inschrijving is definitief na betaling factuur.
De cursussen worden gegeven op Hoofdstraat 50, 6051 AM Maasbracht of Pennincstraat 12, 6136 TC te Sittard, tenzij anders vermeld.
De cursussen worden ook op verzoek voor een groep gegeven, eventueel op locatie, met een minimum aantal deelnemers van 6. U kunt natuurlijk contact met me opnemen bij vragen of speciale verzoeken.
 

Annuleringsvoorwaarden

Indien men zich heeft ingeschreven voor een cursus en deze wil annuleren, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
  • Bij annulering tot zes weken voor de startdatum van de cursus wordt het desbetreffende cursusgeld niet in rekening gebracht, (kosteloze annulering).
  • Bij annulering tussen zes en drie weken voor de startdatum van de cursus wordt het desbetreffende cursusgeld 50% in rekening gebracht.
  • Bij annulering tussen drie en één weken voor de startdatum van de cursus wordt het desbetreffende cursusgeld 75% in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen één week voor de startdatum van de cursus wordt het betreffende cursusgeld 100% in rekening gebracht.