Tijdens de workshop Kosmische Symbolen inkleuren wordt gebruik gemaakt van de kosmische symbolen van kunstenares Joke de Bruin.
Deze kosmische symbolen bevatten unieke informatie, die door middel van trillingen worden overgebracht. De draden van energie, waaruit een symbool bestaat, brengen frequentieverandering en frequentieverhoging tot stand. De symbolen doen dit automatisch, zo kan dit bijvoorbeeld al automatisch tot stand komen door alleen een symbool te bekijken. Het symbool wordt dan opgenomen in ons onderbewustzijn waar het dan zijn werk kan doen. Deze energetische ondersteuning kan ook bewust worden aangegaan door middel van meditatie en door het uitspreken van affirmaties en bekrachtingen.
Door een symbool in te kleuren werkt het diep door en je kunt je bewuster worden van je ontwikkelingsprocessen.
Tijdens de workshop gaan we eerst bekijken welk symbool iemand gaat inkleuren. Dit kan eigen keus zijn, maar kan ook door middel van kinesiologie uitgetest worden. Hierna doen we een meditatie om ons met het symbool te verbinden en om een proces van bewustwording op gang te brengen.
Daarna gaat iedereen zijn symbool inkleuren. Mocht iemand tijdens het inkleuren tegen heftige emoties of vastzittende patronen aanlopen, dan kunnen we er meteen aan werken door middel van kinesiologie, zodat je sneller door je ontwikkelingsproces heen gaat.
De workshop duurt een dagdeel (ochtend, middag of avond) en de kosten van de workshop zijn € 40,--.

Open inschrijving
Wanneer er nog geen datum gepland staat voor een workshop, dan kunt u zich toch aanmelden. Zo gauw er meerdere aanmeldingen zijn, wordt er een datum geprikt voor de workshop.
 
Voor meer informatie over de kosmische symbolen van Joke de Bruin:
www.cosmicsymbols.com